Fundatia Multimedia pentru democratie locala are placerea de a va invita sa participati la seminarul „Romania pe harta europeana a egalitatii de gen si nediscriminarii”, un eveniment de promovare a egalitatii de sanse si de gen, organizat in cadrul proiectului „Femei active pe piata muncii”, co-finantat prin Fondul Social European, POSDRU, 2007-2013 “Investeste in oameni!”

Evenimentul are loc in data de 9 decembrie, ora 14.30, in Bucuresti, la Hotel International (str. Cauzasi nr. 27, sector 3), sala Belvedere. in cadrul seminarului, vom dezbate impreuna un subiect adesea ignorat, dar extrem de important pentru societatea noastra: discriminare, stereotipuri si egalitate de gen in Romania si in Uniunea Europeana.

Evenimentul va reuni reprezentanti ai administratiei publice, ai mass-media si ai organizatiilor neguvernamentale si va constitui un bun prilej pentru a intra in dialog si impartasi informatii si experiente din domeniul de activitate specific.

Pe parcursul seminarului, vom prezenta proiectul, rezultatele obtinute in cadrul acestuia, precum si o analiza comparata a dimensiunii de gen, care pune fata in fata Romania cu mai multe state membre ale Uniunii Europene.

Toti cei prezenti vor primi diplome de participare.

Pentru inscrieri si informatii suplimentare ne puteti contacta la adresa fundatia.multimedia@gmail.com sau la tel: 021 315 13 82 / 0744 658 985.


infopolitic