Acest document realizat în urma activităților întreprinse în cadrul proiectului „FA – Femei Active pe Piața Muncii” reprezintă un Ghid pentru femeile care doresc să își valorice creativitatea, cunoștințele profesionale și competențele, prin urmarea unei cariere antreprenoriale.

Ghidul nu reprezintă „rețeta” succesului pentru antreprenorialul feminin. Nu aceasta a fost intenția autorilor săi sau a experților care au colectat și prelucrat datele pe care acest document se bazează.

Documentul este în primul rând o sinteză a experiențelor feminine de succes în antreprenoriatul românesc (surprinse în urma realizării a 30 de interviuri cu femei antreprenoare), prezentând modul în care femeile își pot utiliza calitățile și pot depăși unele dintre dicultățile manifeste într-un domeniu în care caracteristicile patriarhalismului societății românești sunt încă prezente. Recomandările Ghidului sunt bazate nu numai pe realitatea cercetată, ci și pe exemplele de succes ale femeilor antreprenor care au reușit să creeze afaceri și actori economici de succes, în ciuda numeroaselor obstacole cu care s-au confruntat.

Vă invităm să aflați mai multe din Ghidul practic destinat femeilor care doresc să dezvolte o afacere, AICI

Poti accesa toate informatiile utile din cadrul proiectului „Femei active pe piata muncii”, cu un click AICI


infopolitic