Miercuri, 9 decembrie, a avut loc la Bucuresti seminarul „Romania pe harta europeana a egalitatii de gen si nediscriminarii” organizat de Fundatia Multimedia, in cadrul proiectului „Femei active pe piata muncii”, co-finanţat prin Fondul Social European, POSDRU, 2007-2013 “Investeşte in oameni!”.

Evenimentul s-a desfasurat la Hotel International, unde s-au reunit reprezentanti ai administratiei publice, ai mass-media si ai organizatiilor neguvernamentale.

In cadrul seminarului au fost prezentate rezultatele obtinute in cadrul proiectului, precum si o analiza comparata a dimensiunii de gen, care pune fata in fata Romania cu mai multe state membre ale Uniunii Europene.

Participantii s-au aratat extrem de interesati de datele si concluziile prezentate de expertii Fundatiei, au comentat impreuna cu acestia rezultatele cercetarii si au apreciat importanta proiectului „Femei active pe piata muncii” pentru cresterea constientizarii principiilor egalitatii de sanse si de gen in cadrul societatii.

Toti cei prezenti au primit Raportul de cercetare, diplome de participare la instruire si alte materiale realizate in cadrul proiectului.

Pentru intreg studiul prezentat in cadrul seminarului, mergeti AICI.


infopolitic