Fundatia „Multimedia pentru democratie locala” a organizat o serie de seminarii regionale destinate personalului organizatiilor societatii civile in cadrul proiectului „Initiativa pentru societatea civila.”

Proiectul a prevazut organizarea a 8 seminarii regionale destinate personalului organizatiilor societatii civile, in urma carora au fost distribuite cel putin 600 de sinteze ale rapoartelor de cercetare regionala.

Evenimentul „Cultura participativa in Regiunea Bucuresti-Ilfov” a marcat debutul seriei de seminarii si a avut loc vineri, 31 mai, in Bucuresti. Proiectul a continuat cu seminarul din Regiunea Sud-Muntenia care s-a desfasurat la Sinaia, in data de 1 iunie. Tot in iunie, dar pe 8, la Iasi, s-a desfasurat seminarul din Regiunea Nord-Est, iar pe 15 iunie, la Constanta a avut loc seminarul din Regiunea Sud. In iulie s-au desfasurat ultimele 4 seminarii din cadrul proiectului dupa cum urmeaza: pe 6 iulie, in Cluj-Napoca, pentru Regiunea Nord-Vest; pe 7 iulie, in Targu Mures, pentru Regiunea Centru; pe 13 iulie, in Hunedoara, pentru Regiunea Vest; pe 14 iulie, in Craiova, pentru Regiunea Sud-Vest.

Persoanele invitate la seminariile regionale, membri ai organizatiilor societatii civile, au primit cate o diploma de participare.

Seminariile au fost un excelent prilej de dialog, pe tema nevoii de consolidare a societatii civile, dar si pentru cunoasterea reciproca intre actorii care activeaza in aceasta zona. Discutia a fost cu atat mai utila, dat fiind contextul reorganizarii administrativ-teritoriale a Romaniei, care a capatat o amploare insemnata in spatiul public autohton.

Seminarul regional “Initiativa pentru societatea civila” – 14 iulie 2013, Craiova

Duminica, 14 iulie 2013, la Craiova, a avut loc seminarul regional “Initiativa pentru societatea civila”, destinat regiunii Sud-Vest.

Seminarul regional “Initiativa pentru societatea civila” – 13 iulie 2013, Petrosani

Sambata, 13 iulie 2013, la Petrosani, a avut loc seminarul regional “Initiativa pentru societatea civila”, destinat regiunii Vest.

Seminarul regional “Initiativa pentru societatea civila” – 07 iulie 2013, Targu-Mures

Duminica, 07 iulie 2013, la Targu-Mures, a avut loc seminarul regional “Initiativa pentru societatea civila”, destinat regiunii Centru.

Seminarul regional “Initiativa pentru societatea civila” – 06 iulie 2013, Cluj-Napoca

Sambata, 06 iulie 2013, la Cluj-Napoca, a avut loc seminarul regional “Initiativa pentru societatea civila”, destinat regiunii Nord-Vest.

Seminarul regional “Initiativa pentru societatea civila” – 15 iunie 2013, Constanta

Sambata, 15 iunie 2013, la Constanta, a avut loc seminarul regional “Initiativa pentru societatea civila”, destinat regiunii Sud-Est.

Seminarul regional “Initiativa pentru societatea civila” – 8 iunie 2013, Iasi

Sambata, 8 iunie 2013, la Iasi, a avut loc seminarul regional “Initiativa pentru societatea civila”, destinat regiunii Nord-Est.

Seminarul regional „Initiativa pentru societatea civila” – 1 iunie 2013, Sinaia

Sambata, 1 iunie 2013, la Sinaia, a avut loc seminarul regional „Initiativa pentru societatea civila”, destinat regiunii Sud-Muntenia.

Seminarul regional „Initiativa pentru societatea civila” – 31 mai 2013, Bucuresti

Vineri, 31 mai 2013, la Bucuresti, a avut loc seminarul regional „Initiativa pentru societatea civila”, destinat regiunii Bucuresti-Ilfov.


Administratorul