In cadrul proiectului „Initiativa pentru societatea civila” a fost organizata o conferinta internationala, cu caracter stiintific, la Bucuresti, destinata mediului academic si reprezentantilor ONG-urilor (100 de participanti), in urma careia a fost realizat un raport al conferintei.

In cadrul proiectului, componenta de cercetare sociologica, care a vizat realizarea a 8 sondaje de opinie la nivelul fiecarei regiuni de dezvoltare, alaturi de focus-grupuri si interviuri de profunzime, in vederea identificarii si masurarii elementelor ce definesc implicarea civica, participarea electorala, participarea la decizia politica, alaturi de punerea datelor in legatura cu contextul economic si social mai larg.

Evenimentul, organizat alaturi de SNSPA, a avut in vedere prezentarea principalelor concluzii ale acestui studiu, in cadrul unei conferinte la care au participat alaturi de reprezentantii echipei de proiect, experti din strainatate si nume importante din mediul academic romanesc. Invitatii si participantii au discutat concluziile studiului si au abordat probleme legate de cultura politica, valori si ierarhii sociale, voluntariat in post-comunism.

Conferinta a avut loc la data de 22 Mai 2013, in amfiteatrul din sediul SNSPA aflat la adresa: Str. Prof. Dr. Emanoil Bacaloglu, nr. 2, Sector 2.

Raport Conferinta Internationala – 22.mai.2013 – Fundatia Multimedia pentru Democratie Locala

Poti accesa datele culese de Fundatia Multimedia, in cadrul proiectului „Initiativa pentru societatea civila”, cu un click AICI


Administratorul