Proiectul „Femei active pe piața muncii”, cofinanțat din Fondul Social European prin POSDRU 2007-2013, se adresează femeilor fără un loc de muncă, din regiunile de dezvoltare București-Ilfov, Nord-Vest, Centru și Sud-Muntenia.

El își propune, printre altele, formarea profesională a unui număr de peste 500 femei defavorizate (conform H.G. 651/2006), astfel încât acestea să-și găsească mai ușor un loc de muncă și chiar să-și deschidă propria afacere. Un rol important în dezvoltarea unei cariere îl are puterea exemplului și posibilitatea de a avea modele.

Poti accesa toate informatiile utile din cadrul proiectului „Femei active pe piata muncii”, cu un click AICI

În acest sens, proiectul „Femei active pe piața muncii” aduce în atenția doamnelor care doresc să-și clădească o carieră de succes exemplele unor femei care au reușit. Sunt persoane și personalități diferite, care activează în domenii variate, dar care au în comun dorința, curajul, munca și tenacitatea cu care și-au urmat visul. Echipa proiectului „Femei active pe piața muncii” le-a contactat, a stat de vorbă cu ele și a realizat interviuri de profunzime. Selectarea acestor femei care au reușit să dezvolte mici afaceri s-a bazat pe informații publice, dar și pe renumele pe care și l-au construit în comunitățile în care trăiesc.

Vă invităm să citiți exemplele unor cariere de succes ale femeilor AICI


infopolitic