Avem placerea de a va invita sa va inscrieti la cursul de Manager de Inovare care se va organiza in cadrul proiectului „Femei active pe piata muncii”, cofinantat din Fondul Social European prin POSDRU 2007-2013 proiect derulat de Fundatia Multimedia pentru democratie locala, Operations Research SRL si SC ABBAC GROUP SRL.

Cursul la care va invitam sa va inscrieti este GRATUIT, iar sfarsitul cursului veti primi o diploma de absolvire. Cursul este destinat femeilor defavorizate, absolvente de studii superiore.

Obiectivul acestei actiuni il reprezinta formarea unui numar de 50 de femei din cele 4 regiuni de implementare a proiectului (Bucuresti – Ilfov, Sud-Muntenia, Nord-Vest si Centru), in vederea imbunatatirii competentelor si abilitatilor profesionale in domeniul managementul inovarii, fapt ce va conduce pe termen lung la cresterea gradului de ocupare la nivelul acestor regiuni.

Organizatorul cursurilor este Operations Research SRL.

Cinci motive pentru a participa la cursul manager de inovare:

  • Managementul inovarii face parte din strategia de afaceri a firmei
  • Ofera o imagine de ansamblu asupra procesului de inovare
  • Ajuta la implementarea in firma la toate nivelurile, a mentalitatii conform careia inovarea reprezinta cea mai buna solutie pentru dezvoltarea economica si competitiva
  • Vei afla despre utilitatea culturii inovative si mijloacele prin care ea poate fi implementata
  • Afli cum sa elaborezi si sa implementezi strategia de inovare a unei firme

Acte necesare petru inscriere:

        Copie C.I

        Copie certificat de nastere

        Copie diploma de studii (studii superioare)

        Copie certificat de casatorie (daca este cazul)

        Adeverinta medicala

Durata cursului: 48 de ore (pregatire teoretica si pregatire practica)

Perioada desfasurare: 23-27 Noiembrie 2015, cu examen de absolvire in data de 27-28 Noiembrie 2015

Locatie: Cluj-Napoca

Cursul se va finaliza cu un examen de absolvire in urma caruia absolventele vor primi o diploma de “Manager Inovare”, recunoscuta la nivel national. Cursul este acreditat ANC, prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale.

De asemenea, in urma absolvirii cursului de perfectionare “Manager Inovare” si obtinerea adeverintei de absolvire a cursului de perfectionare /Certificatul de absolvire, Operations Research acorda o subventie beneficiarelor, de 500 lei.

inscrierile se pot face pana la data de 20.11.2015, ora 12:00. Daca numarul inscrierilor depaseste numarul locurilor disponibile, selectia se realizeaza  pe principiul primul venit, primul servit.

Pentru inscrieri si orice informatii suplimentare legate de curs, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: proiect.fa@operationsresearch.ro, sau la numarul de telefon 0743.169.095, persoana de contact: Cristina Banateanu


infopolitic