Informatii de interes cu privire la statut femeii pe piata muncii – Statistici, Initiative

Fundația pentru o societate deschisa a lansat proiectul multi-regional Inovare sociala pentru integrarea durabila a femeilor pe piata muncii, care promoveaza egalitatea de sanse si gen in societatea romaneasca si accesul egal la dezvoltare profesionala pentru femei.

680 de femei din 9 județe din tara si din Bucuresti vor beneficia de calificare profesionala personalizata prin intermediul acestui proiect. De asemenea, se va crea o platforma online, Young Women Jobs, care va facilita interactiunea femeilor care au beneficiat de calificare cu potentiali angajatori.

Citeste mai multe despre Proiectul Inovare sociala pentru integrarea durabila a femeilor pe piata muncii, AICI

Poti accesa toate informatiile utile din cadrul proiectului „Femei active pe piata muncii”, cu un click AICI

Exemple de start-up-uri de succes

Andreea Gilea, 37 de ani, si Ana Sirbu, 33 de ani, profesoare de chimie, respectiv de limba romană la un liceu din Brasov, au decis in urma cu doi ani sa transforme placerea de a lucra cu cei mici intr-un business pentru copii.

Cateva luni mai tarziu, aproape de inceputul iernii, cele doua au reusit sa isi deschida o frizerie in centrul orasului.

Mai multe detalii, AICI

Gabriela Neamtu reprezinta un exemplu de profesionalism si perseverenta din care avem ce invata. Tanara de 34 de ani si-a inceput cariera in MOL in anul 2005, cand a fost recrutata pe pozitia de buyer in nou infiintatul departament, Corporate Services. In 2010 a preluat pozitia de director corporate services, iar din 2014, Gabriela Neamtu raspunde si de implementarea proiectelor de investiti.

Citeste mai multe, AICI


infopolitic