Afaceri de câteva miliarde de euro stau în mâinile Angelei Creţu, numită tot în 2011 director general al filialei Avon din Rusia, în cadrul celei unei ample reorganizări a conducerii companiei americane cu activităţi în vânzările directe de produse cosmetice.

În februarie 2015, Angelei Creţu i s-au extins atribuţiile, fiind numită şi director general pentru Turcia, dar şi vicepreşedinte în Africa şi Orientul Mijlociu, devenind una dintre cele mai bine plătite românce din istorie şi cea mai bine poziţionată româncă expatriată la momentul actual.

Detalii AICI

Aventura antreprenoriatului a început pentru Simona Lăpuşan în 2003, când a fondat Zitec, producător de aplicaţii online.

În primă fază a fost implicată în afacere doar parţial, fiind şi angajată la acel moment. Absolventă a Facultăţii de Automatică şi Calculatoare din cadrul Universităţii Politehnice din Bucureşti şi a unui master în Managementul Informatizat al Proiectelor la Facultatea de Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică din cadrul ASE Bucureşti, a început să lucreze din timpul facultăţii.

Povestea Simonei o găsești AICI

Cristina Dobrescu şi Loredana Munteanu, două tinere din Bucureşti, au pus pe picioare un serviciu de scris şi livrat scrisori la domiciliu. “Toate scrisorile şi toate solicitările pe care le-am primit de-a lungul acestui an îmi confirmă înzecit şi în fiecare zi că românii sunt oameni buni”, explică una dintre fondatoarele proiectului “Livrez Dragoste”.

Află mai multe AICI

La 29 de ani, o tânără din Vrancea conduce un imperiu al vinului. Povestea Liviei Gîrboiu, managerul unui brand de 6 milioane de euro, o găsești AICI

Poti accesa toate informatiile utile din cadrul proiectului „Femei active pe piata muncii”, cu un click AICI


infopolitic