Fundatia Multimedia pentru democratie locala organizeaza, in parteneriat cu SNSPA si Operations Research, seminarul „Cultura participativa in Romania”.

Evenimentul va avea loc vineri, 25 octombrie, ora 10:00, in Bucuresti, la Universitatea Politehnica (Splaiul Independentei nr. 313, sector 6, Bucuresti), Rectorat Amfiteatrul AN010.

Seminarul se adreseaza reprezentantilor societatii civile organizate, fiind ultimul eveniment, de tip concluziv, din cadrul proiectului „Initiativa pentru societatea civila”, co-finantat prin Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) 2007-2013.

Dorim ca pe aceasta cale sa punem la dispozitia membrilor si voluntarilor organizatiilor societatii civile concluziile desprinse in urma cercetarilor efectuate, sa le impartasim experienta noastra in derularea acestui proiect care a insemnat, in ultima instanta, mobilizarea celor care trebuie de fapt sa mobilizeze societatea si sa oferim participantilor o serie de linii directoare menite sa sustina si sa stimuleze participarea civica.

Seminarul va permite participantilor sa intre in dialog, sa faca schimb de experienta si sa dezbata probleme ale mediului asociativ, pornind de la rezultatele finale ale proiectului „Initiativa pentru societatea civila” si de la concluziile expertilor Fundatiei Multimedia.

Cei care doresc sa participe sunt rugati sa se inregistreze pana la data de 11 octombrie a.c., la adresa fundatia.multimedia@gmail.com sau la tel: 021 315 13 82 / 0744 658 985.

Va asteptam,

Fundatia Multimedia pentru democratie locala


Administratorul